Penis Büyütme Ameliyatı Nedir

Penis Büyütme Ameliyatı Nedir


Penis boyu olması gereken boyutların altında ise bu durum için farklı yöntemler uygulanıyor. Bu durum genellikle mikro penis olarak isimlendiriliyor. Penisin standart halinde 11-12 cm arasında bir fark oluşabiliyor. Penis büyütme nasıl yapılır? Sorusu farklı türde çeşitli ameliyatlar ile yapılıyor. Standart olarak uygulanan Penis büyütme ameliyatında Penis 2-5 cm arasında büyüme sağlıyor. Penis büyütme tedavisi yapılmadan önce belirli testin yapılması gerekiyor. Erkek bu testi bireysel olarak yapabilir. Normal Penis boyu 16 cm ve altında olan kişilere Penis büyütme ameliyatı yapılır. İlk olarak bundan emin olunması gerekiyor.

Penis Büyütme Ameliyatı Nasıl Yapılır?


Her erkek Penisi ile barışık olması gerekir. Cinsel ilişkide önemli olan erken budur. Fakat penis boyutu, görüntüsünden mutlu olmayan erkek Partnerinin mutlu cinsellik yaşatamadığından dolayı mutsuz olmasını sağlıyor. Bu durumun ortadan kalkması için uygulanan yöntemler çoğu zaman bilinçsizce yöntemler oluyor. Ürünler, ilaçlar gibi tıbbi olmayan yöntemler uygulandığında daha kötü durumun söz konusu olmasını sağlıyor.
Tıbbi olarak yöntemler tercih edilmelidir. Penis büyütme önlemleri arasında merak edilen soruların başında yer alan Penis büyütme ameliyatı nasıl yapılır veya nasıl yapılmalıdır? Penis büyütme ameliyatı 3 farklı türden yapılıyor. Kapalı ameliyat ile yapılan yöntem oldukça başarılı sonuçlar veriyor.

Penis Büyütme İçin Yapılan Operasyonlar


Birçok operasyon içerisinde en çok uygulanan 3 yöntem şu şekilde yer almaktadır.
1-. Penisin kemiği ile penisin kök kısmının birbirlerini bağlayan bağ vardır. Bu bağa Ligament deniliyor. Ligament fazla et dokusu kesilerek gergin hale getiriliyor. 2-5 cm olarak peniste uzama sağlanıyor
2-Penisin uç kısmı ve testil torbaları olarak bilinen kısmın arasında ki mesafe uzatılarak yapılan tedavi yöntemi bu yöntemde Peniste 2-5 cm arasında büyüme sağlanıyor.
3-Diğer yöntemlere göre kapalı yöntem olarak yapılır. Herhangi bir ağrı söz konusu bulunmuyor. Skrotum ismi verilen Penis bağlantısı gevşetiliyor. Skrotum bağlantısında ki fazla doku kesiliyor Penis gergin hal kazanarak gözle görünür büyüme olmuş oluyor. Kişi tercihe göre bu 3 yöntemden bir tanesini seçebilir.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Penis Büyütme Ameliyatı Nedir

Erken Boşalma Nedeni